Hydraultransport AB

Expert på mobila arbetsplattformar

MENY

Produkter

Saxliftar

Saxliften är perfekt för dig som behöver ta med tyngre verktyg på höga höjder. Med en stor men flexibel korg når den från 8 till 26 meter, oftast använd till underhållsarbete. Typiskt för saxliftar är en stor lastkapacitet, oavsett om den drivs med diesel eller el. För ett urval av saxliftarna vi kan erbjuda dig, klicka här!

Bomliftar

Dessa mobila plattformar med vikarm används främst vid byggnationer och underhållsarbeten men även parkarbeten, antingen som diesel- eller eldrivna. Vi har både smidigare och kraftfullare modeller med olika smarta funktioner. Våra mindre varianter kan ta sig runt på mer begränsade områden eftersom tornet inte har någon utstickande del utan roterar inom liftens bredd. För ett urval av bomliftarna vi kan erbjuda dig, klicka här!

Pelarliftar

Pelarliften passar bäst till underhållsarbeten i exempelvis större lagerlokaler. Den är idealisk för att nå i trånga och snäva områden med en mycket bra svängradie. Hydraultransports pelarliftar drivs med batteri. Vi erbjuder både med eller utan “outreach” beroende på vad som passar dig bäst. Med däck som inte ger märken passar pelarliften lika bra inomhus som utomhus. För ett urval av pelarliftarna vi kan erbjuda dig, klicka här!

Billiftar

Billiftar erbjuder vi från 10 till 28 meters arbetshöjd. Vi har flera alternativ beroende på vad som passar just dig bäst! På lätt eller tung lastbil, skåpbil eller öppet flak beroende på hur mycket verktyg som krävs vid arbete. Billiften används bland annat till väg- och belysningsarbeten men även fastighetsjobb. För ett urval av billiftarna vi kan erbjuda dig, klicka här!

Ixolift

Ixolift är det senaste tillskottet i Hydraultransports produktprogram. Med en maximal arbetshöjd på 4 meter ersätter man arbete från stegar och ställningar och gör arbetsplatsen säkrare. Det krävs ingen besiktning och inget körkort. Utan el och hydraulik blir denna arbetsplattform underhållsfri. Med fördelaktiga mått är denna variant smidig att framföra i mer begränsade utrymmen. Klicka här för att läsa mer!

Peter Jönsson

Hydraultransport AB

Klas Jönsson

Peter Jönsson:
Tel: +46 (0)703 - 45 35 95
Mail: peter@hydraultransport.se
Norra Gullarpsvägen 1
283 91 Osby
SVERIGE
Webbmaster - Carl Jönsson L